Turkish
  

main page | biography | books | message board | contact
Novels
Zargana (2002)
Twelve years old boy called Zargana lives in Berlin streets where he meets Betty, a young prostitute. Zargana falls in love with Betty and kills her pimp. But the one who goes to prison is Betty. Then, Zargana’s tale begins. First, he denies that he’s a human being and considers himself as belonging to an one and only nature called Zargana. He defines his life of Zargana all by his own. He writes scripts and make them play to people that he pay for. All his life becomes a reality created by himself.
Zargana


Comments

şimdi bitirdim. çok etkilendim. hiç bi romanda görmediğim hayal gücü, kurgu. hayat hayal mi, hayaller mi hayatı yönlendiriyor?

nil

Senin şehirlerine aktarmasız,gidilir mi otogar dan?Yoksa sen aktararak mı getiriyorsun şehirlerini bize?

suus

bu kitapla bambaşka şeyler düşünmeye başladım belkide hayatımda dönüm noktası oldu.Senin zargana olarak isimlendirdiğin varlıklardan bir tanesi tanıştırdı beni seninle.birgün beraber oturup bi cigara yakıp sohbet etmek dileğiyle... Başarılar Hakan Abi.

Cox4cm4

Zargana gibi milliyeti belli olmayan bir ada sahip öyküsü irkitici ve merak uyandırıcı nitelikte.

Mehmet

Hakan Günday ın klasikleşmiş kurgusuna haiz bir kitap.gene çok sayıda ilginç tipin absürd hikayeleri.gene sıkılmadan büyük iştahla okuncak kitabı.ha kinya&kayra dan daha mı iyidir? tabi ki hayır.ama hakan günday fanatiklerinin kaçırmaması gereken bir kitap.

Baschar
 
Add a comment
name :  
e-mail :
comment :
      
        © 2007 Hakan Günday nonofficial fan site www.hakangunday.net