Duyurular
Hakan Günday'ın Facebook ve Twitter gibi hiçbir sosyal medya sitesinde kişisel hesabı yoktur.

YENİ KİTAP

Yeni Kitap Kapağı "Daha"

 

English
  

ana sayfa | kimdir | kitaplar | mesaj panosu | iletisim
Hakan Günday kitapları
Zargana (2002)
Kimsenin birbirine bakmadığı, yalan, ihanet, şiddet, tecavüz ve acımasızlıkla yoğrulmuş, yalnızca hayallerin göz göze geldiği bir hayattan intikam almanın en iyi yolu yaşamaktır. Anlam aramak boşunadır ve her şeyin "hiç"e dönüşmesi gerekir. Henüz on ikisinde Berlin'de dört kişinin tecavüzüne uğrayan Zargana, bu olaydan sonra kendini insan sınıfından sıyırır. Ne var ki insan olmaktan uzaklaşıp "hiç"e yaklaştıkça kendisine döner; aşık olur. Parçalanmış benliğini onarmak için, başkalarının oynadığı bir "hayat oyunu"nu sahnelemeye koyulur.
Zargana


Kitap Yorumları

şimdi bitirdim. çok etkilendim. hiç bi romanda görmediğim hayal gücü, kurgu. hayat hayal mi, hayaller mi hayatı yönlendiriyor?

nil

Senin şehirlerine aktarmasız,gidilir mi otogar dan?Yoksa sen aktararak mı getiriyorsun şehirlerini bize?

suus

bu kitapla bambaşka şeyler düşünmeye başladım belkide hayatımda dönüm noktası oldu.Senin zargana olarak isimlendirdiğin varlıklardan bir tanesi tanıştırdı beni seninle.birgün beraber oturup bi cigara yakıp sohbet etmek dileğiyle... Başarılar Hakan Abi.

Cox4cm4

Zargana gibi milliyeti belli olmayan bir ada sahip öyküsü irkitici ve merak uyandırıcı nitelikte.

Mehmet

Hakan Günday ın klasikleşmiş kurgusuna haiz bir kitap.gene çok sayıda ilginç tipin absürd hikayeleri.gene sıkılmadan büyük iştahla okuncak kitabı.ha kinya&kayra dan daha mı iyidir? tabi ki hayır.ama hakan günday fanatiklerinin kaçırmaması gereken bir kitap.

Baschar
 
Yeni Yorum
isim :  
e-posta :
yorum :
 
        © 2007 Hakan Günday nonofficial fan site www.hakangunday.net